Over ons

De Sprekende Ezels is wat?

De Sprekende Ezels is een experimenteel laagpodium voor poëzie, woord, muziek, comedy, hamsterslingeren, …

Alles wat je binnen 10 minuten voor elkaar krijgt op één van onze podia en geen lelijke vlekken achterlaat, is welkom.
Over mooie vlekken kan onderhandeld worden.

 

De Sprekende Ezels is er voor iedereen.

Al wie ook maar enige mate van menselijke contouren vertoont mag het podium op. Het is een plek waar je je eerste ervaring kan komen opdoen, maar net zo goed nieuw werk kan komen uitproberen.

 

De Sprekende Ezels is géén wedstrijd.

Er valt dan ook geen fluit te winnen. Behalve misschien ervaring, een extra streepje zelfkennis, applaus van soortgenoten, en veel te weinig drankbonnetjes tegen de zenuwen. Het enige dat je nodig hebt om deel te nemen is goesting. Wie zich inschrijft staat gegarandeerd één van de volgende keren op het podium.

De Sprekende Ezels Deluxe?

De Sprekende Ezels Deluxe is een prettig gestoorde zomertour doorheen het Vlaamse land, met een uitgekookte selectie performers uit het voorbije seizoen. Zo staan we geregeld op het Bar-A-Muze-festival in Leuven, het poëziefestival in Watou en in Vrijstaat O (Oostende).

De Sprekende Ezels was ooit het podium voor:

Gregory Frateur (Dez Mona), Maarten Inghels,Mira, Alex Agnew, Caroline Van Ransbeeck (Few Bits), Selah Sue, Stoomboot, Charlotte Van den Broeck, Wide Vercnocke,  enz.

 

U heeft geen idee waarom u zich nog niet heeft ingeschreven.

 

De Sprekende Ezels wordt mee mogelijk gemaakt door steun van Creatief Schrijven VZW, café De Monk, café Boekowski, café Le Bal Infernal en stad Gent (voor 2022).

Close

A!